CARAVANA FILMELOR EDUCATIVE ÎN ȘCOLI CONTINUĂ ȘI ÎN 2019

CARAVANA FILMELOR EDUCATIVE ÎN ȘCOLI CONTINUĂ ȘI ÎN 2019

Proiectul educativ al echipei Școlii de Film și Televiziune pentru copii ”Micile Vedete” începe să prindă contur și la Giurgiu. Proiecțiile de film au început să ruleze în unitățile de învățământ din Giurgiu încă de luna trecută, elevii școlii gimnaziale nr.7 și ai Liceului Tehnologic ”Ion Barbu” fiind încântați de acest concept.

Astfel, filmul educativ ”Detectivul Talentat” realizat de Școala de Film și Televiziune ”Micile Vedete” va rula joi, 17 ianuarie 2019 la Școala gimnazială ”Academician Marin Voiculescu”, iar vineri, 25 ianuarie 2019, la școala gimnazială ”Mihai Eminescu”.

Caravana de film ”Micile Vedete ” este un proiect unic, realizat de Școala Micile Vedete având ca obiective promovarea filmului educativ pentru copii, a unui stil de viață sănătos și nu în ultimul rând responsabilizarea copiilor vizavi de utilizarea tehnologiilor moderne.

Proiectul constă în proiecțiile filmelor educative de scurt metraj și mediumetraj pentru copii ce fac parte din seriile ”Aventurile Micilor Vedete” și ”Aventurile micilor detectivi” cu durata între 20 și 40 de min. Filmele se adresează în mod direct elevilor din ciclul primar 0-IV.
Proiecțiile vor avea loc în școli, în prima parte a zilei, în intervalul orar 08.00-13.00 și vor fi gratuite pentru toți elevii și cadrele didactice participante.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 16:10 de către

Anteriorul 49 PERSOANE DEFAVORIZATE DIN GIURGIU, BENEFICIARI AI CANTINEI SOCIALE

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.